Начало
Начало   Карта на сайта   Контакти   Текстова версия   Печат
Асоциация Съвременни Читалища

Представяне на резултатите от проект "Андрагогика - виртуална среда за обучение на библиотекари"

30.05.2017

Асоциация "Съвременни читалища" и Регионална библиотека "Никола Фурнаджиев" гр. Пазарджик Ви канят на официално представяне на резултатите от работата по Проект "Андрагогика - виртуална среда за обучение на библиотекари", което ще се състои на 7 юни 2017 г. от 10:00 ч. в гр. София, Централен дом на архитекта, ул. "Кракра" №11

Проектът е двугодишно стратегическо партньорство на международно ниво между партньори от България, Литва и Латвия, финансирано по програма Еразъм+ на Европейската комисия, чиято основна цел е създаване на среда за безплатно дистанционно обучение на библиотекари по андрагогика. По време на събитието ще бъде представена учебната програма, платформата за обучение, изготвените учебни материали и ще бъде обсъден настоящият опит и практики на библиотекарите в България, Сърбия и Македония за работа с лица, участващи във формално или неформално обучение. Покана за събитието можете да изтеглите от ТУК, а с предварителната програма можете да се запознаете ТУК.

Разходите, свързани с участието Ви в това събитие (такса участие, храна и материали), с изключение на пътни разходи, ще бъдат покрити от организаторите. На участниците ще бъдат връчени сертификати.

За да заявите своето желание за участие в събитието е необходимо да попълните електронна регистрационна форма по-долу.

При участие на двама представители на една организация, е необходимо всеки от тях да попълни регистрационната форма. Тъй като местата в залата са ограничени, заявленията ще бъдат разглеждани съобразно време на подаване и до запълване капацитета на залата.

Срокът за попълване на регистрационната форма е 05.06.2017 г.

Ще се радваме да споделим с Вас нашия опит!

Българската версия на обучението е достъпна на http://go-andragogy.eu/course/view.php?id=5

 

За допълнителна информация можете да се обърнете към Асоциация „Съвременни читалища" - и www.association.bg
 
 
 
Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия и програмата Еразъм +. Тази публикация отразява само личните виждания на нейния автор и Комисията не може да носи отговорност за каквато и да е употреба на информацията, съдържаща се в нея. Copyright © 2017 Проект "Andragogy: virtual learning environment for librarians". Всички права запазени!


назад